Kathy Heyndels

Για άλλη μια χρονιά στα πλαίσια του AXDW στο Ζάππειο Μέγαρο, η Kathy Heyndels, ήταν εκεί να σας παρουσιάσει της νέας της συλλογή.

Το FW 21-22 περιείχε σιλουέτες και σχεδία πρακτικά με showstoper ρούχα. Αποχρώσεις του μπλε, του κόκκινου, του μαύρου, του κυπαρισσί με παιχνιδιάρικα ανοίγματα και κυριάρχησε και το σατέν σε luxurious fabrics.

Ο Marios Togos παρουσίασε τα “essentials” του με την συλλογή FW 21-22 στα πλαίσια του AXDW. Vintage αποχρώσεις με μοντέρνα υφάσματα, φέρουν την αίσθηση του παλιού σε κάτι πολύ fresh. Oversized streetwear outifits, από καπαρτίνα-δέρμα-φούτερ σε γήινες αποχρώσεις που συνδυάζονται με χρυσές αλυσίδες και μεταλλικά φερμουάρ για να ολοκληρωθεί η συλλογή.

Παιχνίδι μεταξύ γυναικείας σιλουέτας και όγκων for cool looks. Βραδινά ντραπέ, που αναδείκνυαν την θηλυκότητα μιας γυναίκας. Πούπουλα σε συνδυασμό με παγιέτες είχαν επιλεχθεί με βασικό παράγοντα να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Ο οίκος φέρνει τον αέρα της εποχής μέσα από μεγάλα κεντήματα. Φρέσκα κορίτσια περπάτησαν φορώντας την νέα συλλογή του Οίκου ενώ ακολουθώντας τα trends της εποχής υπήρχε και η τάση “all day sports”.

Δεν ξεχνάμε ότι στον Οίκο έκλεψαν την παράσταση τα βραδινά φορέματα που πρεσβεύουν κάθε είδος γυναίκας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το show το νυφικό.

Επιστρέφοντας σιγά σιγά στην καθημερινότητα, μετά από μια δύσκολη εποχή, η Kathy Heyndels είναι πάντα δίπλα στην γυναίκα με κομψές και μοναδικές δημιουργίες που κλέβουν την παράσταση!