Burger Fest

Burger Fest: Για πρώτη φορά, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στο οποίο δε συμμετέχουν οι Placebo θα έρθει στην πόρτα σου, delivered by efood!

Από τις 28 Δεκεμβρίου στο σούπερ σπέσιαλ pop up κατάστημα του Burger Fest θα βρίσκεται ένα burger house ή κάποιος chef και για 12 εβδομάδες θα μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του φεστιβάλ από το σπίτι σου, delivered by efood φυσικά.

Αυτή είναι η 5η φορά που το Burger Fest ταράζει κυριολεκτικά τα μπεργκερικά νερά της πόλης με τις πάμπολλες επιλογές στον βασιλιά του street food. Αν πίστευες ότι λίγα περιοριστικά μέτρα θα το σταματούσαν, μάλλον δεν ξέρεις καλά πόσο παθιασμένη είναι η ομάδα του Burger Fest!

Για 12 εβδομάδες λοιπόν θα μπορέσεις να απολαύσεις τα αγαπημένα σου burger, έτσι για τη μπυρίτσα, και φυσικά να δοκιμάσεις τα μπεργκεροπωλεία που τόσο καιρό ήθελες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Delivered by efood θα φτάνουν στην πόρτα σου και εκπλήξεις, προσφορές, giveaways και τρελά δώρα! Είπαμε, η ομάδα του Burger Fest είναι αποφασισμένη να ζήσεις την πλήρη εμπειρία φεστιβάλ από τη ασφάλεια του σπιτιού σου!

Τα μάτια σου ανοιχτά, υπενθύμιση για 28 Δεκεμβρίου και καλό μας BurgerFest, delivered by efood!