Κάτια Δανδουλάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή “Έλεος!” βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός, Κάτια Δανδουλάκη και αναφέρθηκε σε πράγματα τα οποία ήθελε ο κόσμος να ακούσει γιατί πολλά είναι αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός κάθισε απέναντι στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και ιδιαίτερο ύφος, αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας που είχε σε μια από τις παραστάσεις της, με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορήθηκε για αποτρόπαιες πράξεις.

“Την έχω σβήσει από τη μνήμη μου αυτήν την εποχή. Τη θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε και έγινε έτσι και αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δε θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στη σιωπή. Δε μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια. Για αυτό δε μιλώ”, είπε η ηθοποιός. 

Και στην συνέχεια ανέφερε:

“Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δε γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δε μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στη δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δε θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δε γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε τη συνεργασία και ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί”. 

Το σχόλιο για τον Χρήστο Πολίτη

Ο ηθοποιός, Χρήστος Πολίτης ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει με την Κάτια Δανδουλάκη στην άκρως επιτυχημένη σειρά “Λάμψη” και πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει πως δε θέλει να πιάνει η ηθοποιός το όνομα του στο στόμα της.

Η Δανδουλάκη απάντησε με της εκπομπής “Έλεος!” σε όσα είπε λέγοντας:

“Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο και ήμασταν φίλοι. Δε θέλω να το επαναλάβω γιατί είπε πως δε θέλει να μιλώ για αυτόν. Δε θέλει γιατί με μισεί. Αποφάσισε εκείνος. Δεν έχω ιδέα. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ και πέρασα πάρα πολύ καλά. Για αυτό σέβομαι την απόφασή του. Δε θα το έλεγα χουνέρι. Μου το έστειλαν, εγώ ούτε καν το πήρα είδηση. Δεν έχω ιδέα τι έκανε”.

Τσέκαρε και αυτά :