Κάτια Δέδε

Η Φάρμα αποκτά άλλο ένα πρόσωπο και πρόκειται για την Κάτια Δέδε, την γνωστή blogger και φωτογράφο, που θα δώσει σίγουρα το δικό της στίγμα στο πετυχημένο reality του ΑΝΤ1.

Η Κάτια Δέδε γεννήθηκε στην Ουκρανία, αλλά ήρθε στην Ελλάδα από την ηλικία των πέντε ετών και ξεκίνησε να εργάζεται από μικρή ηλικία, κάνοντας το ντεμπούτο της στην τηλεόραση στο σίριαλ Λούφα και Παραλλαγή.

Ξαφνικά βέβαια αποφάσισε στα 22 της να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφερε να περάσει και μάλιστα πρώτη στο ΤΕΙ Γραφιστικής στην Αθήνα, ενώ εν συνεχεία μπήκε στο χώρο του modeling.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Εκεί, κατάφερε να κερδίσει σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς και εν συνεχεία έκανε τα επαγγελματικά της ταξίδια τόσο σε Ευρώπη, σε Αφρική, αλλά και στην Ασία.

Μετά από αυτό ασχολήθηκε έντονα και επιτυχημένα με τη φωτογραφία, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το ποδήλατο και το surf.

H ίδια δηλώνει συγχρόνως δυναμική και ευαίσθητη, ενώ αναφέρει πως είναι και οξύθυμη. Το σίγουρο είναι πως η Κάτια Δέδε δηλώνει πως στο reality Η Φάρμα θα τη δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει πως οι αγροτικές εργασίες δεν πρόκειται να τη δυσκολέψουν και δηλώνει πως το δυνατό της χαρτί είναι τα μαστορέματα. Πάντως, εάν κερδίσει το έπαθλο, η ίδια θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της.