Κάτια Ταραμπανκό

Μπορεί να ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί η Κάτια Ταραμπάνκο για το Survivor αλλά τελικά μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε εκεί τελικά αποχώρησε μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Αλλά μέχρι τώρα δεν είχε γίνει ποτέ γνωστό τι συνέβη στην Κάτια Ταραμπάνκο και από ποια ασθένεια έπασχε για να της προκληθούν όλα αυτά που συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Το μοντέλο του GNTM σε μία συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη στο Survivor και αποκάλυψε πως ένα αυτόανοσο νόσημα την ταλαιπώρησε.

Όπως εξήγησε στη συνέντευξή της ένιωσε για πρώτη φορά το σώμα να καταρρέει κυριολεκτικά. Έλεγε πως έτρεμε, είχε ζαλάδες και σκοτοδίνες και την πήγαν τότε κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Εκεί η Ταραμπάνκο της μέτρησαν την πίεση και ήταν πολύ μικρή και τα επίπεδα οξυγόνου ήταν πολύ χαμηλά.

 

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ξεκάθαρα πως εάν δεν έφευγε απο το Survivor θα την έπαιρναν με φορείο.

Στη συνέντευξή της η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε πως έχει αυτοάνοσο και συγκεκριμένα ψωρίαση. Όπως αποκάλυψε όταν πιέζεται ψυχολογικά ή έχει απότομη αυξομείωση βάρους τότε εμφανίζεται.

 

Όπως είπε εάν εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα, ο ήλιος και η θάλασσα είναι απαγορευτικοί παράγοντες για τους ασθενείς που έχουν ψωρίαση.