Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ένα κορίτσι με πολύ ιδιαίτερο στιλ και κατά καιρούς την έχουμε δει να κάνει τολμηρές εμφανίσεις αλλά δεν περιμέναμε πως θα εμφανιστεί μέχρι και με παντόφλες σε event!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσω του GNTM και έπειτα ως “διπλή” Survivor έχει πολύ κουλ στιλ και επιλέγει να κάνει εμφανίσεις οι οποίες θεωρούνται sporty και casual αλλά αυτή τη φορά πήγε ένα βήμα πιο μακριά… φορώντας παντόφλες!

Στα stories που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να εμεφανίζεται με μια μαύρη φούστα μίντι, φούτερ σε λευκό χρώμα και λεοπάρ παντόφλες γνωστής εταιρείας υποδημάτων και φαινεαι σούπερ άνετη!

H Κάτια Ταραμπάνκο, φωτογραφήθηκε, πόζαρε και δεν την ένοιαζε καθόλου το γεγονός πως επέλεξε το συγκεκριμένο υπόδημα για να κυκλοφορήσει! Μάλιστα, πολλές celebs του εξωτερικού επιλέγουν τα συγκεκριμένα υποδήματα για να πάνε στο σούπερ μάρκετ ή για να πάρουν τον αγαπημένο τους καφέ στα Starbucks.

Δεν ξέρουμε αν είναι τάση – γιατί δεν έχουμε πληροφορηθεί για κάτι τέτοιο – αλλά σίγουρα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο το οποίο δε γινόταν να μη σου δείξουμε!

Τσέκαρε και αυτά: