Κάτια Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, χώρισαν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του tattoo artist, το μοντέλο και πρώην Survivor του ζήτησε λίγο χρόνο και μετά από λίγες μέρες είχε νέα σχέση.

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μιας πολύ περίεργης φάσης καθώς ο πρώην του μοντέλου αποφάσισε να βγει στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και να “αδειάσει” τη γυναίκα που γνωρίσαμε μέσω του GNTM και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο έγινε αυτό.

Προφανώς τον άνθρωπο τον έχει πειράξει πολύ όλο αυτό που έχει γίνει αλλά δεν είναι λίγο περίεργο το γεγονός πως βγαίνει στα κανάλια για να μιλήσει για την ενόχληση του αντί να κάτσε να τα πει με τους φίλους του ή με την οικογένεια του; Ότι τι; Βγήκε η Κάτια Ταραμπάνκο η “κακιά” και όλοι ας συμπαρασταθούμε τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο;

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είναι ένας top tattoo artist ο οποίος δημιουργεί “έργα τέχνης” και πραγματικά είναι πολύ ωραίος άνδρας. Αλλά με την κίνηση που έκανε, ενδεχομένως να χάνει όλα τα δίκια που μπορεί να έχει – γιατί ξέρουμε μόνο τη δική του πλευρά – και εκθέτει έναν άνθρωπο. Οκ, βαρύ αυτό που έχει συμβεί – αν όντως έχει συμβεί – πάντα υπάρχει το benefit of the dought – αλλά κάπου ωπα! Δηλαδή, πλέον έχουμε και τέτοια στην τηλεόραση;

Και το χειρότερο όλων είναι πως μετά από αυτές τις δηλώσεις γίνεται ένα απίστευτο “slut shamming” με υπονοούμενα από χρήστες του διαδικτύου. Γιατί; Ας τα βρουν μεταξύ΄’υ τους και ας μην δικάζει κανείς, κανέναν, γιατί πίσω από ένα πληκτρολόγιο ξεχνάμε όλοι να κοιτάξουμε την καμπούρα μας!

Είναι λίγο “δεύτερο” όλο αυτό

Άποψη μου πάντα!

Who said this? @stylefreakalex

Τσέκαρε και αυτό : Πάνος Κιάμος: Επέστρεψε στη νύχτα στο Posidonio