Κατιάνα Μπαλανίκα

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είναι μια ηθοποιός που έχει χαρίσει στ τηλεοπτικό κοινό σπουδαίες τηλεοπτικέ στιγμές και όλοι έχουμε απολαύσει τις ξεκαρδιστικές ατάκες της στη σειρά “Dolce Vita” όπου και υποδύθηκε την αγαπημένη Σάσα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Έλεος!” την οποία παρουσιάζει η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης και αναφέρθηκε στο τέλος μιας φιλίας. Στη φιλία με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Kατά τη διάρκεια της εκπομπής, η ηθοποιός ρωτήθηκε από την Αννίτα Πάνια αν έχει “μανουριάσει” με τον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνη απάντησε θετικά.

Όταν όμως τη ρώτησε το λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και πλέον δεν έχουν καμία σχέση η Κατιάνα Μπαλανίκα απάντησε πως έγινε ότι έγινε και η ιστορία τελείωσε! “Τον έκανα delete” είπε.

“Όταν κάνω delete, δεν επιστρέφω. Όταν απλώς τσακωθώ, υπάρχει”.

Η σειρά “Dolce Vita”

H ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αγαπημένη σειρά “Dolce Vita” την οποία συνεχίζει να προβάλλει το Mega και είπε χαρακτηριστικά:

“Το Ντόλτσε Βίτα έχει αφήσει ιστορία, ναι και πέρασα πολύ καλά. Δηλαδή κάναμε όλες τις αηδίες που κάναμε με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Με την Σάσα δεν έχω καμία σχέση, δεν με εκφράζει καμία της ατάκα αλλά υπάρχουν ατάκες που εκφράζουν κάποιους φίλους μου. Δεν λέω ονόματα αλλά κάπως έτσι την είδα τη Σάσα. Μόνο έτσι θα έβγαινε καλά η Σάσα και βγήκε, ναι, πολύ καλά”. 

Η σεξουαλική παρενόχληση

Όταν ο Ηλίας Ψινάκης τη ρώτησε για τη σεξουαλική παρενόχληση, η ηθοποιός εξιστόρησε μια απίστευτη στιγμή όπου κάποιος “βλάκας” προσπάθησε να την ενοχλήσει με άκομψο τρόπο και δήλωσε:

“Πέρναγε ένας βλάκας και μου έπιασε το ‘αυτό’ και πήγε να φύγει. Και τον έπιασα από τον γιακά, ήμουν και γυμνασμένη. Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο. Πολύ ξύλο. Είχαμε φτάσει στη μέση του δρόμου, είχε σταματήσει η κυκλοφορία. Ήρθαν και με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν. Πρώτον, τα έχασε. Τα έχαναν τότε οι άνδρες όταν οι γυναίκες αντιδρούσαν. Εκείνη την εποχή οι άνδρες ήταν αλήτες στον δρόμο και οι γυναίκες δεν μιλούσαν”.

Τσέκαρε και αυτά: