Kate Perry

Ώρες τρόμου κι ανησυχίας περνάει το διάσημο ζευγάρι Katy Perry – Orlando Bloom, καθώς ένας άγνωστος άντρας εισέβαλλε στο σπίτι τους στο Beverly Hills την ώρα που βρίσκονταν εκεί μαζί με την κορούλα τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “The Blast”, η γνωστή τραγουδίστρια στις 8 Σεπτεμβρίου υπέβαλε μια σχετική αίτηση ασφαλιστικών και περιοριστικών μέτρων κατά αγνώστου άντρα που εισέβαλλε στην έπαυλή της, ενώ η ίδια και η οικογένειά της ήταν μέσα στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο 35χρoνος άγνωστος άντρας, πήδηξε το φράκτη της έπαυλης, αμέσως εντοπίστηκε από τους άντρες ασφαλείας της σταρ, και ξεκίνησε να φωνάζει ότι “θέλει να δει τη σύζυγό του”, όπως αποκαλούσε την Katy.

Τους ίδιους ακριβώς ισχυρισμούς επανέλαβε ο άντρας και σε ανάρτησή του στο Twitter, όπου μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς, έγραψε πως οι σεκιουριτάδες της Katy τον απέτρεψαν από το να δει τη σύζυγό του.

Η Katy Perry περιέγραψε στην αστυνομία τον 35χρονο άντρα ως κάποιον πιθανά άστεγο που μάλλον ζει μέσα σε ένα αυτοκίνητο και ο οποίος μέσω twitter έχει απειλήσει πως θέλει να σπάσει το λαιμό του Orlando Bloom.