Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «No Time to Die» φορώντας μία χρυσή τουαλέτα με κάπα της Τζένη Πάκμαν, κεντημένη με παγιέτες και λαμπερά πετράδια. Αυτή τη στιγμή διατίθεται σε συγκεκριμένα καταστήματα και κοστίζει 5.488 δολάρια. Αποτελεί μέρος της συλλογής «007 Capsule Collection» με βραδινά φορέματα.

Το επόμενο έτος σηματοδοτεί την 60η επέτειο του Τζέιμς Μποντ, και η σχεδιάστρια συνεργάστηκε με την EON Productions για μια αποκλειστική συλλογή βραδινών φορεμάτων. Τα οκτώ σχέδια αποτίουν φόρο τιμής στην κληρονομιά της σειράς με τους δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες.

Το φόρεμα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον ήταν εμπνευσμένο από την ταινία «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» το 1964.

“Οι ταινίες Μποντ ήταν η κινηματογραφική μου επιλογή και η λάμψη τους ήταν η έμπνευσή μου. Έτσι, όταν μου ζητείται να περιγράψω μια κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου – το να δω ένα από τα σχέδιά μου σε μια ταινία Μποντ είναι απολύτως μία από αυτές τις στιγμές”, δήλωσε η σχεδιάστρια (μέσω του 007.com) και συνεχίζει:

“Από την Ούρσουλα Άντρες που βγαίνει από τον ωκεανό με το λευκό μπικίνι της και ένα μαχαίρι δεμένο στο γοφό της μέχρι την Κατερίνα Μουρίνο στο “Καζίνο Ρουαγιάλ” με το σατέν του ροδιού, η μόδα των γυναικών του Μποντ είναι μοναδική και διαχρονική. Η δημιουργία μιας τέτοιας συλλογής ήταν μια απίστευτη εμπειρία”, επισήμανε η Τζένη Πάκμαν.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε δέκα καταστήματα.