Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφτηκαν μουσουλμανικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας τράβηξε αμέσως τα βλέμματα καθώς επέλεξε να φορέσει μια ασπρόμαυρη μαντήλα για να δείξει σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που συνάντησαν! Αλλά ένας άνδρας επέλεξε να μη της σφίξει το χέρι και έγινε συζήτηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το ζευγάρι συναντήθηκε με δυο άνδρες οι οποίοι ήταν εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητας , και παρόλο που ο ένας εκ των δυο έδωσε το χέρι του στην πριγκίπισσα, ο άλλος αρνήθηκε να κάνει χειραψία μαζί της και ήταν μια πολύ άβολη στιγμή! Με λίγα λόγια εκείνη σεβάστηκε την κουλτούρα του και εκείνος όχι!

Η τοπική κοινότητα Hayes έχει αρχίσει να συγκεντρώνει χρήματα για τη Συρία και την Τουρκία και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ θέλησαν να δείξουν τη στήριξη τους.

Η ενδυμασία της Κέιτ για μια ακόμη φορά τράβηξε τα βλέμματα καθώς επέλεξε να βγάλει τα παπούτσια της προτού μπει στο μουσουλμανικό κέντρο και φόρεσε μαντήλα για να δείξει το σεβασμό της.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετά άσχημη και δεν άρεσε σε πολλούς Βρετανούς!

Τσέκαρε και αυτά: