Κέιτ Μίντλετον

Μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση επέλεξε να κάνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς εμφανίστηκε με μια καταπράσινη τουαλέτα στη Βοστόνη, το βράδυ της Παρασκευής 2/12.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλία, έδωσαν το παρών στην τελετή του Earthshot Prize και έκαναν τους πάντες να γυρίσουν το βλέμμα τους προς εκείνους αφού ήταν άκρως εντυπωσιακοί και λαμπεροί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το βασιλικό ζεύγος έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και η τρυφερή στιγμή τους όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμς και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έπιασε το χέρι της συζύγου του, σχολιάστηκε έντονα.

Μάλιστα, όταν κάθισαν στο τραπέζι τους κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Γουίλιαμς χάιδεψε την πλάτη της συζύγου του και ο φακός “τρελάθηκε” διότι η στιγμή απαθανατίστηκε και έγινε αμέσως viral!.

Η Κέιτ Μίντλετον απόφασισε να προκαλέσει τα βλέμματα όλων καθώς επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη φιγούρα της και σύμφωνα με τη Daily Mail το φόρεμα της προέρχεται από το brand Solace London και φέρεται να το έχει νοικιάσει από την πλατφόρμα HURR.

Φόρεσε κοσμήματα τα οποία αποτελούνταν από διαμάντια και το βάψιμο της ήταν εξαρετικά απλό. Το τσοκερ από διαμάντια που επέλεξε να φορέσει, θύμισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία επέλεγε πολύ συχνά να φορά στο λαιμό της δημιουργίες οι οποίες “κολλούσαν” και ήταν σταθερές.

Εξαιρετική και μη αναμενόμενη εμφάνιση!

Τσέκαρε και αυτά :

Ρούχα για το ρεβεγιόν : Οι “προτάσεις” της Ήβης Αδάμου

Εορταστικό ωράριο 2022 : Πότε κλείνουν τα μαγαζιά