Κέιτ Μίντλετον

Με τσαχπίνικο διάθεση εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον στο Bafta 2023 και έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα της καρδιάς της, Γουίλιαμ, έδειξε πως βγήκε για να διασκεδάσει και να… σπάσει το πρωτόκολλο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Καθώς το ζευγάρι πλησίαζε το κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί στο Royal Festival Hall, στο Λονδίνο, η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας απαθαντίστηκε να ανταλάζει κάποια λόγια με τον Γουίλιαμ και να του δίνει ένα μικρό και ελαφρύ χτύπημα στο πίσω έρος του σώματος του και συγκεκριμένα στα οπίσθια.

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια και ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού, το οποίο εμφανίστηκε με εξαιρετικά χαλαρή διάθεση και φαίνεται πως μετατρέπονται σε πολύ σκληροί ανταγωνιστές του Χάρι και της Μέγκαν οι οποίοι έχουν αρχίσει να χάνουν τη δημοφιλία τους με όλα αυτά που κάνουν.


Η Κέιτ Μίντλετον έκανε τα κεφάλι όλων να γυρίσω με την εντυπωσιακή τουαλέτα που φόρεσε και είναι δημιουργία του οίκου Alexander McQueen την οποία έχει φορέσει και στο παρελθόν ενώ τα σκουλαρίκια που θύμιζαν λουλούδια, ανήκουν σε γνωστή εταιρεία fast fashion και κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

Έκανε την τσαχπινιά της και έδειξε έναν άλλον εκατό που άρεσε πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: