Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον δέχτηκε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο από τον αγαπημένο της σύζυγο, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον τίμησε φορώντας το σε μια πρόσφατη εμφάνιση της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ανήμερα των Χριστουγέννω, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της έχοντας μαζί της τα τρία παιδιά τους και εντυπωσίασε με τα εξαιρετικό πλατό του οίκου Αlexander McQueen που φόρεσε αλλά ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα.

Η Κέιτ επέλεξε να στολίσει τα αυτά της με ένα σετ σκουλαρίκια τα οποία της έκανε δώρο ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και κοστίζουν μόλις 100 λίρες. Σύμφωνα με τη βρετανική Sun ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προμηθεύτηκε τα σκουλαρίκια από το brand SEZANE και μέσα λίγες ώρες ξεπούλησαν.

Αυτά τα σκουλαρίκια επέλεξε να κάνει δώρο ο πρίγκιπας στο κορίτσι του και παρά το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διάφορες φήμες περί απιστίας, εκείνοι εμφανίστηκαν ενωμένοι και μαζί στο Σάντρινγκχαμ του Norfolk για να γιορτάσουν με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας τα Χριστούγεννα.

Oι δυο τους επιλέγουν να κάνουν σχετικά οικονομικά δώρα ο ένας στον άλλον για τις γιορτές ενώ στα παιδιά επιλέγουν να ρίξουν όλο το βάρος κάνοντας δώρα όπως παιχνίδια,βιβλία και άλλα είδη τα οποία εκείνα αγαπούν!

Τσέκαρε και αυτά:

Καταρράκτες Νιαγάρα : Εικόνες από το παγωμένο τοπίο

Eurovision: Τα 7 υποψήφια ελληνικά τραγούδια