Κένταλ Τζένερ

Οριστικό “τέλος” έβαλε στη σχέση της το πασίγνωστο μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian , Κένταλ Τζένερ, με τον γνωστό μπασκετμπολίστα του NBA, Ντέβιν Μπούκερ γιατί δεν υπήρχε χρόνος για έρωτες.

Σύμφωνα με το People, πολλές είναι οι πηγές που επιβεβαιώνουν πώς η τηλεπερσόνα και ο παίκτης των Φοίνιξ Σανσκριτικά, έχουν χωρίσει γιατί πολύ απλά… δεν έχουν χρόνο και οι απαιτήσεις που αφορούν στις δουλειές τους είναι πολύ υψηλές.

“Και οι δυο έχουν εξαιρετικά δύσκολα προγράμματα και αποφάσισαν από κοινού πως οι δουλειές τους είναι και η προτεραιότητα τους”, αναφέρει μια πηγή.

Και οι δυο αποφάσισαν να δώσουν “τέλος” αλλά η αγάπη παραμένει απεριόριστη όπως και ο σεβασμός και θέλουν το καλύτερο ο ένας για τον άλλον.

OΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΔΩ 

Η Κένταλ Τζένερ και ο γνωστός μπασκετμπολίστας ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2020 αλλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνος το 2021 αποφάσισαν πώς έφτασε η στιγμή να μοιραστούν με τον κόσμο αυτή την όμορφη σχέση.

Το ζευγάρι κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται γνωστός ένας χωρισμός τους, καθώς φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει και τον περασμένο Ιούλιο αλλά δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο!

Πρόσφατα, πάντως, η Κένταλ είχε δώσει το παρών στη συναυλία του Χάρι Στάιλς ο οποίος είναι πρώην της και σχολιάστηκε έντονα αυτή η κίνηση!

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές για σχέσεις : Η επανασύνδεση με πρώην

Μαγαζιά Παγκράτι : Που να πας για ποτάμι