Λἰγοι είναι εκείνοι οι οποίοι αγαπούν το Kentucky beer cheese με τη πρώτη δαγκωματιά αλλά πίστεψε με, καθώς θα τρως την πρώτη σου μπουκιά, η γευστική σου παλέτα θα αρχίσει να αναγνωρίζει γρήγορα την έντονη γεύση του τσένταρ, ενώ στη συνέχεια η μπύρα θα διεγείρει τη μύτη και θα σε κάνει να σκέφτεσαι  «θα έπρεπε να είχα βυθιστεί ολόκληρος».

Για πάμε να φτιάξουμε αυτό το super tasty spread το οποίο θα ξετρελάνει πολύ κόσμο! Trust me!

Συστατικά

Για 3 κούπες spread

  • 450 gr τυρί cheddar
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
  • 1\2 κ.γ. μαύρο πιππέρι
  • 1\2 κ.γ. cayenne πιππἐρι
  • 1\4 κ.γ. αλάτι
  • 1\4 κ.γ. tabasco
  • 1\4 κ.γ. Worcestershire sauce
  • 1 κούπα μπύρα χωρίς αφρό

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ρίξτε τη μπύρα σε ένα μπολ και χτυπήστε μέχρι η μπύρα να χάσει τον αφρό της, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αφήνω στην άκρη.
  • Τοποθετήστε το τεμαχισμένο τυρί στο multi. Προσθέστε σκόρδο, σκόνη μουστάρδας, μαύρο πιπέρι, 1/2 κουταλάκι του γλυκού καγιέν πιπέρι, αλάτι, tabasco, Worcestershire και τη μπύρα.
  • Χτυπάτε μέχρι να γίνει κρεμώδες για περίπου 2 λεπτά. Δοκιμάστε.
  • Μεταφέρετε το spread σε ένα μπολ και πασπαλίζετε με μια πρέζα πιπέρι καγιέν. Το Spread έχει καλύτερη γεύση όταν ψύχεται κατά τη διάρκεια της νύχτας για να συνδυάσει τις γεύσεις, αλλά μπορεί να σερβιριστεί αμέσως εάν χρειαστεί.