Kathy Heyndels

Ο οίκος Kathy Heyndels δεν θα μπορούσε να λείπει από τον αγώνα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και του That Feeling! Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν θετικές δράσεις από όλους μας!

Μπείτε στην πλατφόρμα και αγοράστε συμμετοχές. Τα χρήματα που θα συλλεχθούν απευθείας και εξ’ ολοκλήρου στον λογαριασμό του οργανισμού και θα χρησιμοποιηθούν για αγορά μασκών για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Ίσως να είσαι εσύ ο/η νικητής του διαγωνισμού που γνωρίσει από κοντά τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής κο Γιάννη Τόγκο, για να σχεδιάσετε μαζί το φόρεμα αξίας 500 ευρώ του οίκου Kathy Heyndels.

Η Kathy Heyndels ίδρυσε το πρώτο της atelier στις Βρυξέλλες το 1956 σχεδιάζοντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής και νυφικά. Το 1983 επέστρεψε στη γενέτειρα της, την Αθήνα, όπου και άνοιξε το atelier της στο Κολωνάκι. Ο Γιάννης Τόγκος, γιός της Kathy Heyndels, αρχίζει να αναλαμβάνει δράση στον οίκο από τις αρχές του 1989. Η επιθυμία του να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη του οίκου τον ώθησε στη δημιουργία της πρώτης συλλογής prêt a porter. Το μυστικό της επιτυχίας του οφείλεται στην δική του αίσθηση του στυλ αλλά και στη δυνατότητα που προσφέρει σε όλες τις γυναίκες μέσω των tailor made δημιουργιών, προσαρμόζοντας με αυτό τον τρόπο την εκάστοτε μόδα στο δικό τους μοναδικό στυλ.

Στο παρακάτω link μπορείτε να πάρετε μέρος αγοράζοντας συμμετοχές: https://thatfeeling.gr/empeiria/kathy-heyndels-dress/