Khay Be

Το “Pyro” αποτελεί τη δεύτερη προσωπική δουλειά του Khay Be, μετά το “Voria Meria” που πρωτοακούσαμε τον Μάρτιο του 2021, και περιλαμβάνει στο σύνολο 12 κομμάτια, ανάμεσά τους το hit “Pososta” (η συνεργασία του με τον Light) και το “Low Rider” που είχαν κυκλοφορήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

Ο δίσκος ονομάστηκε “Pyro” από την ελληνική λέξη «πυρ» που σημαίνει φωτιά. Το κόκκινο της φωτιάς είναι το αγαπημένο χρώμα του Khay Be καθώς εκφράζει κάτι έντονο και ταυτόχρονα συναισθηματικό, και βέβαια το όνομά του είναι… Khay! (=καίει).

Ο Khay Be δούλεψε πάνω στο νέο του album με πολύ προσοχή και λεπτομέρεια από την αρχή μέχρι το τέλος του, και ήδη τα τραγούδια φαίνεται να ξεχωρίζουν και να αγαπιούνται από τους φανατικούς του rap game. Σε παραγωγή του Destiny, το “Pyro” περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Kareem Kalokoh, Dirty Harry, Thug Slime, Gio Melody & Light. Η μουσική του σύμπραξη με τον Dirty Harry μάλιστα στο τραγούδι “Nympho” μόλις κυκλοφόρησε και στο YouTube μέσα από ένα εξαιρετικό music video σε σκηνοθεσία του Μάνου Μακράκη.

Δείτε το official video του “Nympho” στο YouTube:

 

Βρείτε το album “Pyro” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://khaybe.lnk.to/PYROPR