Κιάνου Ριβς

Ο αγαπημένος και λατρεμένος Κιάνου Ριβς έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και ο κόσμος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως είναι τόσο γλυκός και

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο Χερτφορντσαϊρ στην Αγγλία σε μια παμπ η οποία ονομάζεται “The Robin” και άφησε τους πάντες άφωνους με την εμφάνιση του καθώς ήταν πολύ γλυκός με όλους και ιδιαίτερα ευγενικός.

Το περασμένο Σάββατο, ο Κιάνου Ριβς, βρέθηκε στο μαγαζί και φωτογραφήθηκε με το προσωπικό οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την ύπαρξη του στην παμπ!

“Σήμερα λοιπόν είχαμε έναν επισκέπτη έκπληξη για μεσημεριανό γεύμα… Τι υπέροχος άνθρωπος ήταν!” έγραψε ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τη σελίδα της παμπ στο Facebook και έλαβε πολλά likes.

“Η Λόρα (μέλος του προσωπικού) ρώτησε αν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί με τους εργαζόμενους στην κουζίνα. Μπήκε στην κουζίνα τους έσφιξε τα χέρια και τους επαίνεσε για το φαγητό που είχαν ετοιμάσει. Περιττό να πω ότι τους έφτιαξε τις μέρες!!!”, συνέχισε η ανάρτηση.

Ο ηθοποιός έχει κάνει κατά καιρούς εμφανίσεις σε πολλά απρόσμενα μέρη και έχει συναντηθεί με πολύ κόσμο για να φωτογραφηθεί! Γλυκούλης!

Tσέκαρε και αυτά: