Kιάνου Ριβς

O Kιάνου Ριβς έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλυγουντ και του κόσμου καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα υπέροχο όνομα διότι προσφέρει σε άλλους και είναι πολύ ταπεινός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ηθοποιός έχει γίνει γνωστός μέσα από περίφημες ταινίες όπως είναι το “Μatrix” και το “John Wick” και έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες οι οποίες θα ήθελαν πολύ να τον έχουν στη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης όπου δεχόταν ερωτήσεις και τις απαντούσε για την ταινία “John Wick :Chapter 4” στο φεστιβάλ South by Southwest στο Όστιν του Τέξας, δέχτηκε ένα αναπάντεχο ερώτημα από μια θαυμάστρια.

Καθώς μιλούσε στο κοινό για τα ενθύμια που έχει κρατήσει από την ταινία, μια θαυμάστρια του φώναξε “Θα σε παντρευτώ” και εκείνος της είπε να προσέχει τι εύχεται!

Ο Κιάνου Ριβς είναι από τα αγόρια του Χόλυγουντ που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ αλλά έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή του και δεν είναι από αυτούς που γυρνούν δεξιά και αριστερά.

Ο ηθοποιός κάνει πολλά πράγματα στην καθημερινότητα του και η ευγενική του φύση είναι ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι γυναίκες πάνω του.

Τσέκαρε και αυτά: