Κιάρα Φεράνι

Η Κιάρα Φεράνι είναι μια γυναίκα που κατάφερε μέσα από τα social media να αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο την “ανέβασε” στις υψηλότερες θέσεις με τους ανθρώπους που έχουν επίδραση στις τάσεις και οι σχεδιαστές μόδας τη λατρεύουν.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή influencer – εδώ ναι! να την γράψουμε αυτή τη λέξη – ποζάρει σε νέα φωτογράφιση που έκανε με τη Μαρία Γκράτσια Κιούρι φορώντας ένα “γυμνό φόρεμα” το οποίο θέλει να είναι αυτό που θα δείξει στις γυναίκες πως πρέπει να αποδέχονται το σώμα τους και να το αγαπούν.

Φορώντας τη δημιουργία του οίκου Dior, η Κιάρα Φεράνι θυμίζει με την πόζα της τον αναγεννησιακό πίνακα του Λούκας Κράνα και κρατά ένα μήλο το οποίο είναι συμβολικό.

“Αυτό είναι το σώμα μιας γυναίκας, της Κιάρα Φεράνι, που θα ήθελε να δώσει φωνή σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που υφίστανται απαγορεύσεις και κακοποιήσεις. Σε όλες εκείνες που λένε ότι το σώμα τους δημιουργεί ντροπή, ότι είναι μόνο αντικείμενο πόθου ή ότι υποκινεί την αμαρτία. Αυτό είναι το σώμα του καθενός. “Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω””, γράφει προς το τέλος της δημοσίευσης της.

Τσέκαρε και αυτά:

 

Ad