Κηδεία

Όταν αποχωρίζεσαι έναν άνθρωπο εξαιτίας ενός θανάτου περνάς πόλη δύσκολα και όταν φτάνει η στιγμή που πρέπει να δώσεις το παρών στην κηδεία του, πρέπει να οπλίζεσαι με δύναμη για να πεις το τελευταίο αντίο. Πολύ δύσκολο και εξαιρετικά στενάχωρο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μια νέα κατάσταση που αφορά σε κηδείες έχει “ξεφυτρώσει” στο εξωτερικό και αφορά στις “πράσινες κηδείες” όπου μια εταιρεία αναλαμβάνει να μετατρέψει τη σορό ενός ανθρώπου που πέθανε… σε λίπασμα.

Η εταιρεία αναλαμβάνει να τοποθετήσει τη σορό σε ένα ειδικό φέρετρο και με ειδικές επεξεργασίες μετατρέπει το σώμα σε λίπασμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει η γη πιο γόνιμη!

@returnhomenor At return homes human composting facility unique goodbyes are common. #terramation #humancomposting #cremation #funeral #sustainable #deathcare #composting #grief ♬ American Beauty – Thomas Newman

Όπως αναφέρει η nypost.com το γραφείο κηδειών “Return Home Terramation” έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο TikTok όπου δείχνει πως γίνεται η τελετή και μέχρι στγμής είναι από τις viral σελίδες που ο κόσμος παρακολουθεί!

Οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή έχουν δηλώσει νωρίτερα πως θέλουν να ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία και οι οικείοι τους παρακολουθούν την τελετή της αποσύνθεσης και τους αποχαιρετούν!

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία και δεν ξέρουμε πόσο εύκολο για τους συγγενείς να βιώσουν κάτι τέτοιο!

Τσέκαρε και αυτά: