Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ : Ο ανταποκριτής του citynow.gr – του οποίου το όνομα δεν αποκαλύπτουμε διότι δε θέλουμε να μας τον πάρετε – βρέθηκε στο Λονδίνο και αντίκρισε απίστευτες εικόνες οι οποίες σίγουρα θα γραφτούν στη νεότερη ιστορία.

 

Από την Τετάρτη 14/9, χιλιάδες κόσμος συρρέει στο Λονδίνο με σκοπό να πει το τελευταίο του “αντίο” στην αγαπημένη του μονάρχη και οι ουρές που έχουν δημιουργηθεί από εκείνη την ημέρα, αντί να μειώνονται, αυξάνονται.

Πολλοί Βρετανοί και τουρίστες, περιμένουν μέχρι και 13 ώρες για να υποκλιθούν μπροστά στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και με αυτόν τον τρόπο γίνονται μέρος της ιστορίας.

Το φέρετρο της βασίλισσας βρίσκεται στο Γουεστμίνιστερ, είναι καλυμμένο με το βασιλικό λάβαρο και πάνω σε αυτό είναι το αυτοκρατορικό ΣΤΕΜΜΑ.

Στις εικόνες που θα δεις, ο κόσμος περιμένει υπομονετικά για να μπει στο βρετανικό κοινοβούλιο όπου και θα βρίσκεται το φέρετρο της Λίλιμπετ μέχρι τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας 19/, και αν πίστευες πως στην ουρά κάθονται μόνο 60+ (στην ηλικία) άτομα κάνεις λάθος, αφού πολλοί είναι οι νεολαίοι που θέλουν να δηλώσουν τα respects τους.

Τσέκαρε τις εικόνες του ανταποκριτή μας στο Λονδίνο :

 

Ο κόσμος περιμένει με τεράστια υπομονή για να πει το τελευταίο “αντίο”και αψηφούν το κρύο ή τον δυνατό ήλιο γιατί για εκείνους σήμαινε πολλά η Ελισάβετ!

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ – Τη Δευτέρα η τελετή

Τη Δευτέρα 19/9 θα πραγματοποιηθεί η τελετή όπου πλήθος κόσμου θα βρίσκεται έξω από Αβαείο του Γουέστμινστερ ενώ αρχηγοί κρατών και βασιλιάδες θα δώσουν το παρών.

Διεθνή και ελληνικά δίκτυα θα καλύψουν την τελετή μέσω LIVE μεταδόσεων και όλη η Βρετανία θα σιγήσει!

Τσέκαρε και αυτό : Ζαχαρίας Μαρκάκης: Το νέο του τραγούδι