Kids Dream Festival

Το Kids Dream Festival, με έμφαση στην ψυχαγωγία, το ευ ζην, τις τέχνες και τη δημιουργία, έρχεται για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, με έναν ξεχωριστό τρόπο.

ad

Για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, στο Άλσος Στρατού στο Γουδή (στάση μετρό Κατεχάκη), δημιουργείται ένας πολυδιάστατος χώρος παιχνιδιού, φαντασίας και τέχνης, με πλούσιο πρόγραμμα, που καλεί μικρούς και μεγάλους να παίξουν, να πειραματιστούν, να μάθουν και να εξελιχθούν!

Στον καταπράσινο χώρο του Άλσους Στρατού θα φιλοξενηθούν, στις 17, 18 και 19 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, προβολές ταινιών, βιωματικό παιχνίδι και δεκάδες άλλες δράσεις.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Ζέτα Δούκα και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες, θα είναι εκεί για να μας ταξιδέψουν στο χώρο της τέχνης. Το πλανητάριο και η εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Στις γωνιές δημιουργικής απασχόλησης θα ζωγραφίσουμε, θα κάνουμε κατασκευές, θα ανακαλύψουμε κρυμμένους θησαυρούς, θα μαγειρέψουμε, στο εργαστήρι καλλυντικών και βοτάνων θα φτιάξουμε τα δικά μας καλλυντικά και θα μάθουμε τα βότανα, στο χώρο άσκησης και χορού θα ασχoληθούμε με τη yoga και το tai chi, θα κάνουμε βιωματικό παιχνίδι…

Τσέκαρε κι αυτό:Το KIDS DREAM FESTIVAL θα πλαισιώσουν εργαστήρια τέχνης, εκδοτικοί οίκοι, η Παραολυμπιακή επιτροπή, ο Αρκτούρος, το πρόγραμμα Green City της περιφέρειας Αττικής, το δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού και άλλοι φορείς.

Eurovision: Η τελική δεκάδα του διαγωνισμού το 2022

Ad