Κιμ Γιονγκ Ουν

Ένα από τα πρόσωπα που πάντα καταφέρνουν να απασχολούν στην κοινή γνώμη είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος καταφέρνει είτε να προκαλεί τρόμο με το ενδεχόμενο του πατήματος ενός κουμπιού που μπορεί να προκαλέσει αφανισμό του πλανήτη, είτε με διάφορα τερτίπια που κάνει και γίνονται viral.

Αυτή τη φορά γίνεται “πρώτο θέμα” σε πολλά διεθνή ΜΜΕ καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η ανήλικη κόρη του.


Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είχε το κορίτσι στο πλευρό του, λίγη ώρα πριν εκτοξευτεί ο μεγαλύτερος βαλλιστικός πύραυλος της χώρας και η φωτογραφία τους έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ 

Όπως αναφέρει το γνωστό μέσο, Reuters, το νεαρό κορίτσι εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν, και δεν έχει γνωστοποιηθεί το όνομα του.

“Είναι εξαιρετικά σημαντικό και αντιπροσωπεύει ένα συγκεκριμένο βαθμό άνεσης από πλευράς του Κιμ Γιονγκ Ουν το γεγονός ότι την εμφανίζει δημοσίως με τέτοιο τρόπο”, αναφέρει ο Μάικλ Μέιντεν, ειδικός σε ζητήματα που αφορούν την ηγεσία της Βόρειας Κορέας, στο Stimson Center.

Ο γνωστός μπασκετμπολίτσας, Ντένις Ρόντμαν, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πώς είχε βρεθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και πώς είχε γνωρίσει την κόρη του, η οποία φέρει το όνομα Γιου Άε. Αυτά που ανέφερε ο Ντένις Ρόντμαν δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την πλευρά του Ουντινέζε αλλά κανείς δεν τα έχει αμφισβητήσει κιόλας.

Τσέκαρε και αυτά :

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό

Τζώρτζια Κεφαλά: Τραγουδάει το “Λάθος Άνθρωπος”