Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος φέρεται να έχει στη διάθεση του ένα “κουμπί” το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα και όλα να αρχίσουν από την αρχή, παρουσιάζει ένα διαφορετικό προφίλ το τελευταίο διάστημα. Αυτό του καλού μπαμπά που δείχνει τους βαλλιστικούς πυραύλους στην κόρη του.

Ο Κιμ και η κόρη του απαθανατίστηκαν ξανά μαζί, καθώς εμφανίστηκαν στην “παρουσίαση” ενός ακόμη πυραύλου κι όπως καταλαβαίνεις, ο κόσμος ενθουσιάστηκε! Ακόμη ψάχνουμε το “γιατί”, αλλά οκ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν πήγε με την κόρη του σε μια παρουσίαση ενός πυραύλου για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία και για μια ακόμη φορά όλοι αναρωτιούνται αν το όνομα της είναι τελικά Τζου Αε και αν όντως είναι 10 ετών.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με επιστήμονες, αξιωματικούς αλλά και άλλους ανθρώπους που συμπεριλαμβάνονται στη δοκιμή του πυραύλου Hwasong-17 ICBM.

Σύμφωνα με το KCNA , η κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας περιγράφεται ως είναι πολ;yτιμο παιδί το οποιο είναι πολύ αγαπητό.

Το μικρό κορίτσι το οποίο δεν απέχει πολύ σε ύψος από τον πατέρα της ,φόρεσε ένα μαύρο παλτό, περπάτησε στο πλευρό του και φωτογραφήθηκε ως μια μίνι celebrity!

Tσέκαρε και αυτά :

Θεραπεία μεταστροφής : Θα απαγορευτεί στο Βέλγιο

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Έφτασε το δέντρο στο Σύνταγμα