Kim Kardashian

Η Kim Kardashian αποφάσισε να αλλάξει (πάλι) χρώμα μαλλιών και στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε η οικογένεια της, εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ και με άλλο μαλλί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα φορώντας ένα super λαμπερό φόρεμα μας έδειξε στα social media πώς επέστρεψε στο σκούρο καστανό και πως θα ξεκινήσει η χρονιά της τελείως διαφορετικά!

Η Kim Kardashian αποφάσισε στο Met Gala 2022 να εμφανιστεί με ένα από τα πιο iconic φορέματα που φόρεσε ποτέ η Μέριλ Μονρόε και τότε είδαμε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Ήταν κατάξανθη και πρέπει να πούμε πώς της ταίριαζε πολύ.

Ωστόσο, θέλησε να κάνει για μια ακόμη φορά την αλλαγή και είναι πλέον καστανομάλλα! Και αυτό είναι το χρώμα που της ταιριάζει απόλυτα!

Το νέο της hair look επιμελήθηκε ο celebrity hairstylist, Chris Appleton και η ίδια εμφανίστηκε σε πολλά βίντεο να δείχνει το νέο της look!

Ακόμη δεν ξέρει κανείς αν πρόκειται για περούκα ή για αληθινή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της! Αλλά έχουν ενθουσιαστεί οι θαυμαστές της και της ζητούν να μην αλλάξει το χρώμα γιατί της ταιριάζει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά : 

Συμβουλές μόδας: Ποια είναι τα “ακριβά” χρώματα

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας για ψώνια