Kim Kardashian

Ένα από τα πρόσωπα που λάτρευαν τον Virgil Abloh ήταν η Kim Kardashian, η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τον σχεδιαστή της Louis Vuitton και του brand “Off White”, εξαιτίας του πρώην συζύγου της Kanye West.

Η πασίγνωστη influencer και επιχειρηματίας, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε μια ανάρτηση η οποία φανερώνει τη θλίψη που έχει για τον θάνατο του φίλου της ο οποίος έφυγε την Κυριακή 28/11 έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η Kim Kardashian έγραψε συγκεκριμένα:

“Ο Θεός δεν κάνει λάθη. Το ξέρω αυτό αλλά δεν μπορώ να μη ρωτήσω το “γιατί”, Γιατί Virgil? Γιατί αυτόν τόσο νωρίς; Είναι δύσκολο να καταλάβω το γιατί. Περνάω δύσκολες στιγμές για να κατανοήσω γιατί τόσο αγνές ψυχές φεύγουν τόσο γρήγορα. Virgil ήσουν πάντα τόσο τρυφερός, τόσο ευγενικός και ήρεμος. Έβρισκες πάντα χρόνο για όλους. Μιλούσαμε συχνά για την υπερδύναμη της ηρεμίας σου συχνά. Έδινες τόσο πολλά από τον εαυτό σου στον κόσμο γιατί ήθελες να είναι γαμάτος. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το επεξεργαστώ. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το γράφω αυτό… Θα μας λείψεις τόσο πολύ και σε αγαπάμε τόσο πολύ”.

Τσέκαρε την ανάρτηση της:

 

Και πόσταρε διάφορες στιγμές τους στην ανάρτηση της!