Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala φορώντας το εμβληματικό φόρεμα της Marilyn Monroe όταν η ηθοποιός τραγούδησε το “Happy Birthday” στον Κένεντι και έγινε χαμός!

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων, η τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως έκανε ότι μπορούσε για να χάσει κιλά έτσι ώστε να μπορέσει να φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα και αυτά που είπε δεν ήταν καθόλου σωστά! Μην ξεχνάς Κιμ πως υπάρχουν γυναίκες οι οποίες για κάποιον λόγο σε ακούν και θέλουν να σου μοιάσουν!

Η Κιμ Καρντάσιαν είπε στη Vogue πως έκοψε τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες, έτρωγε μόνο λαχανικά και πρωτεΐνη ενώ γυμναζόταν πολύ και φορούσε μια στολή που προκαλεί έντονο ιδρώτα στο σώμα! Αλλά αυτή η τακτική δεν είναι ότι καλύτερο καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μονοπάτια που κανείς δε θέλει να βρεθεί.

Η Ελληνίδα διατροφολόγος, Κλειώ Δημητριάδου με μια ανάρτηση της στο Instagram θέλησε να πάρει θέση για αυτά που είπε η Κιμ και είχε απόλυτο δίκιο!

Χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram η κ. Κλειώ Δημητριάδου :

“Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες, κόβοντας τους υδατάνθρακες και κάνοντας γυμναστική. Επέβαλε τον εαυτό της σε μια επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία και όλα αυτά για να χωρέσει σε ένα φόρεμα και να την «καμαρώσουν» οι διάσημες φίλες της. Σήμερα όλοι μιλούν για το πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι τακτικές, ειδικά με τον τροπο που παρουσιάστηκε (δήλωσε πως δε λιμοκτόνησε…).
Δε θα μιλήσω για το πόσο λάθος είναι όλο αυτό, Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία μεταμόρφωση σε μικρό χρονικό διάστημα (βλ. ταινίες και αλλαγές σωμάτων κατά παραγγελία)
Θα σας ζητήσω όμως να θυμηθείτε τη σημερινή κατακραυγή όταν θα θελήσετε να λιμοκτονήσετε για να πάτε στον γάμο της ξαδερφης σας (που δεν ειναι και met gala 😅)
Σέβομαι ολα τα κινητρα, ακομα και οταν προέρχονται εκ των έξω ή δεν ειναι θεμιτά… θελω ομως να σέβεστε και τον οργανισμο σας 😇
Το λέω με αγάπη! Λυπηθείτε την κορμάρα σας!!!
Μπορουμε να κάνουμε χαμούλη χωρίς να διακινδυνεύσουμε την υγεια μας”.

Δες την ανάρτηση της :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη coach my diet by Klio (@kliodim)

Προσέχουμε για να έχουμε αγάπες και πάντα μιλάμε με τους ειδικούς!

Αν θες να τα πεις με τη διατροφολόγο, τότε τσέκαρε εδώ www.coachmydiet.gr!

Τσέκαρε και αυτό : Μπένεντικτ Κάμπερμπατς : Έτοιμος να φιλοξενήσει Ουκρανούς