Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν θεωρείται μια από τις πιο “έξυπνες” επιχειρηματίες του αιώνα διότι κατάφερε να μετατρέψει μια ερωτική στιγμή της σε μια ζωή που κοστολογείται πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Και το Χάρβαρντ φαίνεται πως “θαυμάζει” αυτή τη γυναίκα! Έτσι, λοιπόν, η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας βρέθηκε στο πανεπιστήμιο το οποίο έχει αναδείξει κορυφαίους επιστήμονες, πολιτικούς και λόγιους,  και έκανε διάλεξη για την επιχειρηματικότητα.

“Μίλησα στο Harvard Business School χθες για ένα μάθημα που ονομάζεται HBS Moving Beyond DTC”, έγραψε η Kim στο Instagram στις 21 Ιανουαρίου. “Η αποστολή τoυ μαθήματος ήταν να μάθουμε για τα @skims, οπότε ο συνεργάτης μου Jens και εγώ μιλήσαμε για το μάρκετινγκ, τις προκλήσεις μας και τις μεγαλύτερες νίκες μας”, έγραψε στην ανάρτηση της στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Φορώντας ένα power suit για να δείξει τη σοβαρή πλευρά της, βρέθηκε με καθηγητές και σπουδαστές και μίλησε για τις επιχειρήσεις της και πιο συγκεκριμένα για το brand SKIMS το οποίο της έχει δώσει τη δυνατότητα να μπει στη λίστα FORBES.

Πολλοί ήταν οι φοιτητές που έδωσαν το παρών στη διάλεξη και μίλησαν με την επιχειρηματία ενώ η ίδια ήταν ενθουσιασμένη με το γεγονός πως έμπαινε στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα του κόσμου για να παρουσιάσει τους δικούς της τρόπους επιχειρηματικότητας.

Δε σταματά να κάνει πράγματα αυτό το κορίτσι και περιμένουμε να δούμε ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της.

Τσέκαρε και αυτά: