Κιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να βρεθεί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα για χατίρι του 7χρονου γιου της, Saint καθώς έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη αγάπη για το ποδόσφαιρο και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα της Άρσεναλ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η 42χρονη έκανε ένα ταξίδι “αστραπή” στο Λονδίνο μαζί με τον γιο της για να παρακολουθήσει τον αγώνα και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να κάθεται στο χώρο των VIP και να βλέπει τη δράση να ξεδιπλώνεται μπροστά της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός πως είναι ο γιος της ποδοσφαιρόφιλος, αλλά και στο γεγονός πως γυρίζει ένα μυστικό ντοκιμαντέρ και έπρεπε να υπάρχουν πλάνα.

Η Κιμ κράτησε το καστανό χρώμα στα μαλλιά της και επέλεξε ένα από τα κλασσικά μακιγιάζ που πάντα της κάνει η glam ομάδα της ενώ επέλεξε να φορέσει ένα γκρι φούτερ, ένα trench coat στο χρώμα του πάγου.

Η τηλεπερσόνα παρακολούθησε την Άρσεναλ να χάνει τον αγώνα στα πέναλτι με 3-5 καθώς ήρθαν σε ισοπαλία και από ότι φάνηκε δεν έφερε πολλή τύχη!

Οι εικόνες της από το γήπεδο έγιναν viral!

Τσέκαρε και αυτά: