Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι trendsetter και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, αφού κάθε τι που φορά γίνεται ανάρπαστο και επιλέγει πολύ συχνά να φορέσει ρούχα τα οποία ψάχνουν να βρουν σαν τρελές πολλές γυναίκες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας βρέθηκε στον αγώνα μπάσκετ της κόρης της Νορθ, και επέλεξε να κάνει μια πολύ casual εμφάνιση η οποία όμως κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε να φορέσει μια αθλητική μπλούζα της ομάδας Ρόμα την οποία συνδύασε με ένα μαύρο biker σορτς, μεγάλα μαύρα γυαλιά και ένα ιδιαίτερο ponytail!

Μάλιστα, η ομάδα είδε την εμφάνιση που έκανε η επιχειρηματίας και την κάλεσε να παρακολουθήσει αγώνα καθώς εκτίμησε πολύ τη φανέλα που φόρεσε!

Οι αθλητικές φανέλες – ποδοσφαιρικές και μπασκετικές – μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δώσουν ένα urban και street style tο οποίο ίσως να αναζητάς. Πρόκειται για statement pieces τα οποία μπορούν να φορεθούν σε διάφορα αθλητικά events ή για να κάνεις μιαχαλαρή βόλτα στην πόλη σου φορώντας τα αθλητικά σου και ένα denim παντελόνι με σκισίματα.

Τσέκαρε και αυτά: