Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως κάνει τουρνέ σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη καθώς μετά το Λονδίνο, αποφάσισε να βρεθεί στο Παρίσι για να παρακολουθήσει με τον γιο της Σάιντ έναν ακόμη ποδοσφαιρικό αγώνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας βρέθηκε προ ημερών στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τον αγώνα που έδωσε η Άρσεναλ έναντι στον Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και.η αγγλική ομάδα έχασε! Αυτό προκάλεσε την οργή των φιλάθλων και με μηνύματα στα social media της ζητούσαν να μην επιστρέψει σε αγώνα!

Η Κιμ Καρντάσιαν όμως, δεν το έβαλε κάτω και παρακολούθησε ένα ακόμη ευρωπαϊκό αγώνα, αυτή τη φορά στο Παρίσι όπου είδε το ματς μεταξύ Παρίς Σεντ Τζερμαιν και της Ρένες. Και η ομάδα της Παρίς έχασε στον αγώνα και καταλαβαίνεις τι έγινε!

Η Κιμ κάνει το χατίρι στον μικρό της γιο να παρακολουθήσουν αγώνες αφού είναι λάτρης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά δεν της βγαίνει σε καλό καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αποκαλούν γρουσούζα!

Η Κιμ έχει μεταφέρει την “κατάρα” της σε δυο αγώνες μέχρι στιγμής και πολλοί αναρωτιούνται αν θα βρεθεί σε κάποια άλλη χώρα για να δει κάποιον αγώνα!

Tσέκαρε και αυτά: