Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν και η κόρη της,Νορθ Γουέστ έχουν κοινό λογαριασμό στο TikTok και διαρκώς τις βλέπουμε να αναρτούν βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν οι ίδιες αλλά και άλλα πρόσωπα της οικογένειας τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

H κόρη της Κιμ και του Κάνιε – η οποία είναι και η πρώτη τους – ασχολείται πολύ με τις διάφορες τεχνικές μακιγιάζ και κατά καιρούς δοκιμάζει πράγματα τόσο στο πρόσωπο της, όσο και στο πρόσωπο της μητέρας της. Και αυτή τη φορά αποφάσισε να μεταμορφωθεί στον… πατέρα της.

Η Κιμ Καρντάσιαν φορά τεράστια γυαλιά ηλίου και μας θυμίζει μια από τις εμφανίσεις που είχε κάνει στο πλευρό του πρώην συζύγου της.

@kimandnorth♬ Bound – Asawa ni mae

Η Νόρθ Γουέστ είναι ένα κορίτσι το οποίο προσπαθεί να δείξει τα δικά της ταλέντα και η μητέρα της έχει αποκαλύψει πώς έχει πάρει τη δημιουργικότητα της από τον γνωστό ράπερ.

Έχει δημιουργήσει πολλά βίντεο τα οποία είναι άκρως ιδιαίτερα και δεν φοβάται να πειραματιστεί με διάφορα καλλυντικά αλλά και με εφέ τα οποία διαθέτει το TikTok. Και αυτή τη φορά κάνει ένα μακιγιάζ το οποίο μας δείχνει ακόμη περισσότερο την ομοιότητα της με τον πατέρα της !

Τσέκαρε και αυτά :