Κιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν είναι μια από τις πρώτες influencers που “εισήγαγαν” τις selfies στα social media αλλά αυτή η “μόδα” έσβησε με το πέρασμα των χρόωνων, δίνοντας χώρο σε άλλες πόζες.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η πασίγνωστη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας έχει επιλέξει να δημιουργεί διάφορες τάσεις και στο παρελθόν,  η πόζα “κατατεθέν” της ήταν το γνωστό “στέλνω φιλάκι” όπου κάποιος σουφρώνει τα χείλη του και απλά ποζάρει.

Η συγκεκριμένη πόζα είχε “χαθεί” τα τελευταία χρόνια αλλά η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να την επαναφέρει και σε νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Ιnstagram τη βλέπουμε να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και στέλνει ξανά… φιλάκια στον κόσμο που την ακολουθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

H οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ πρωταγωνιστεί πολύ συχνά στις φωτογραφικές τάσεις και δεν σταματούν να δημιουργούν περιεχόμενο το οποίο το οποίο εμπνέει επίδοξες instagrammers καθώς θεωρούνται οι top σε αυτό που κάνουν και επιστρατεύουν ολόκληρες ομάδες οι οποίες καλούνται να βρουν το “next best thing” στον κόσμο των social media.

Tα “φιλάκια” επιστρέφουν και αναμένεται τις επόμενες μέρες να δούμε το Instagram να γεμίζει ξανά με τέτοιες εικόνες αφού πολλά είναι τα κορίτσια που θέλουν να κάνουν ότι κάνει η Κιμ και οι αδερφές της.

Τώρα ξέρεις ποια θα είναι η επόμενη πόζα σου και τι πρέπει να αναρτήσεις στο Instagram!

Τσέκαρε και αυτά: