Κιμ Καρντάσιαν

Πρέπει να το αποδεχτούμε επιτέλους πώς η Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα από τα πρόσωπα που όλοι οι σχεδιαστές μόδας θέλουν να έχουν ως “καλύτερη τους φίλη” γιατί είναι ένα άτομο το οποίο έχει τεράστια επιρροή στα social media και ότι κάνει, γίνεται αμέσως viral!

ad

 

Η γνωστή τηλεπερσόνα και original influencer συνάντησε το σχεδιαστικό δίδυμο του οίκου Dolce&Gabbana στο γάμο της αδερφής της, Kourtney το καλοκαίρι – ήταν οι δημιουργοί για όλα τα looks που επέλεξε η νύφη – και αφού είδαν πώς η Κιμ έχει άψογο γούστο μιας και φόρεσε δημιουργίες του οίκου με όλους τους σωστούς συνδυασμούς, αποφάσισαν να κάνουν μια συνεργασία που έχει πραγματικά ταράξει το χώρο της μόδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η κολεξιόν Kim X Dolce&Gabbana παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στην Ιταλία καιι φέρνει απευθείας στην πασαρέλα looks τα οποία θυμίζουν τη δεκαετία των ’90s με μια μοντέρνα πινελιά και πολύ glam!

Το μαύρο κυριαρχεί στη συλλογή όπως και τα μεγάλα πετράδια ενώ η αισθητική των “σχεδιαστών” φαίνεται πώς έχει μια πιο ροκ διάθεση! Βέβαια, κάθε look διαθέτει τη “σέξι” πλευρά του και μπορεί κανείς να δει πώς υπάρχουν και κάποια κομμάτια τα οποία ξεφεύγουν του μαύρου – όπως το total nude φόρεμα.

Στη συλλογή υπάρχουν κοσμήματα τα οποία θα μπορούσε να πει κανείς πώς είναι statement pieces (δυνατά κομμάτια) και οι κρύσταλλοι κυριαρχούν.

Μπορεί το δίδυμο του οίκου Dolce&Gabbana να μην είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση το στιλ της Κιμ Καρντάσιαν στο παρελθόν, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα!

Τσέκαρε τη συλλογή : 

Η συλλογή καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που έδωσε το παρόν στο runway και ήδη έχιε viral!

Τσέκαρε και αυτό : Τζέφρι Ντάμερ : Ποιος είναι και τι πρέπει να ξέρεις

Ad