Κιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν κλήθηκε να λογοδοτήσει στον κόσμο μετά το τεράστιο “σκάνδαλο Balenciaga” το οποίο ξεκίνησε διότι φωτογραφήθηκαν παιδιά τα οποία κρατούσαν αρκουδάκια που είχαν “BDSM τάσεις”. Και δεν έπεισε πολύ κόσμο με την “απολογία” της στο Instagram!

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ βλέπει τον κόσμο να στρέφεται εναντίον της, καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολύ περίεργες εικόνες που δε θα θέλαμε να ξαναδούμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NORTH WEST (@_north__west)

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ήταν από τα πιο fashion ζευγάρια πριν από λίγα χρόνια, και όλοι οι σχεδιαστές – ιδιαίτερα οι άνθρωποι του Balenciaga – τους είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Και στα παιδιά τους, τα οποία φορούν ακόμη και σήμερα μόνο designer outfits.

 

Η μεγάλη κόρη του πρώην ζευγαριού, Νορθ Γουέστ, είχε εμφανιστεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας μόδας στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2022 φορώντας μια μάσκα που θα μπορούσε κάλλιστα να “πρωταγωνιστεί” σε μια BDSM σκηνή της σειράς “American horror story”.

H 9χρονη η οποία κάνει μια μίνι καριέρα στο ΤikTok, έδωσε το παρών φορώντας τη μάσκα και πολλοί ενοχλήθηκαν από αυτή την εμφάνιση και το κράξιμο ήταν ανελέητο.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση της μικρής πυροδότησε νέες φήμες που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να τα κάνει όλα στο βωμό της μόδας αλλά και της μυστικιστικής διάθεσης που έχει αλλά η ίδια είχε πει σε δικούς της ανθρώπους πως η κάλυψη του προσώπου ήταν ένας τρόπος για να δείξουν πως δεν χρειάζεται να φαίνονται συνεχώς και να προβάλλονται!

Τσέκαρε και αυτά :

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας

Balenciaga : Ποιος είναι ο Demna Gvasalia