Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν θεωρείται μια από τις top influencers στον πλανήτη και κάθε φορά που ετοιμάζει μια νέα καμπάνια για το brand εσωρούχων της θέλει να κάνει πρωτότυπα πράγματα! Και αφού οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό για την άφιξη των εξωγήινων στον πλανήτη μας, εκείνη αποφάσισε να μας τους φέρει νωρίτερα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα ετοίμασε μια νέα συλλογή μαγιό και εσωρούχων τα οποία είναι σε γκρι τόνους και πράσινους neon και θεώρησε πως τα μοντέλα που θα την πλαισιώνουν θα πρέπει να έχουν “εξωγήινα” κεφάλια! Μωρέ μπας και μας προετοιμάζει για κάτι αυτό το κορίτσι;

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει δίπλα στα μοντέλα και όπως πάντα είναι κούκλα αλλά τα κεφάλια των μοντέλων είναι κάπως τρομακτικά και δε γίνεται να τα αγνοήσουμε! Ας ελπίσουμε πως οι εξωγήινοι που θα έρθουν – αν έρθουν και υπάρχουν – να είναι λίγο πιο όμορφοι για να μπορούμε να κάνουμε και μια συζήτηση της προκοπής!

Τσέκαρε τις εικόνες :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η νέα συλλογή της αναμένεται στο τέλος του Φλεβάρη και ήδη υπάρχουν πολλά requests για παραγγελίες! Οπότε, κάτι έκανε καλά πάλι!

Tσέκαρε και αυτά: