Kιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν είναι trendsetter και μια από τις original influencers σου αρέσει δε σου αρέσει ! Και μέσω του Instagram αποκαλύπτει διάφορες τάσεις οι οποίες θα κάνουν την εμφάνιση τους τους υπόλοιπους μήνες.

Ένα από τα χρώματα που έχει αρχίσει να κάνει δειλά την εμφάνιση του τους τελευταίους μήνες είναι το bubble gum pink – το χρώμα της τσιχλόφουσκας – και η γνωστή τηλεπερσόνα το στηρίζει all the way.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Mάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε επιλέξει να φορέσει ένα κολάν στο χρώμα αυτό και ένα μουστάκι με το οποίο αναδείκνυε τους κοιλιακούς της και μας άρεσε πολύ!

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

To χρώμα που επέλεξε να φορέσει η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια από τις τάσεις που έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα και μας αρέσει πολύ όταν φοριέται τις πρωινές ώρες διότι είναι ένα πολύ girlie χρώμα τα οποία συνδυάζεται τέλεια με το γκρι χρώμα και μπορείς να το φορέσεις μέχρι και στο γυμναστήριο για να δώσεις μια πιο fun διάθεση.

Η Κιμ Καρντάσιν επιλέγιε τον τελευταίο καιρό να βάλει χρώματα στη ζωή της και μας αρέσει πολύ αυτή η αλλαγή καθώς είναι πολύ μινιμαλ η αισθητική της πλέον και θέλει να κάνει απλά looks αλλά παράλληλα εντυπωσιακά!

Τσέκαρε και αυτά: