Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια γυναίκα η οποία θα μπορούσε να αλλάζει κάθε μέρα μαλλιά και περούκες αλλά προσπαθεί όσο μπορεί να περιορίσει τις αλλαγές γιατί κάποια στιγμή θα μείνει χωρίς μαλλιά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ωστόσο, έχει κάνει πολλές επιλογές οι οποίες είναι εξαιρετικές όπως το icy blonde που έχει κάνει κατά καιρούς και το καστανό μαλλί! Η τηλεπερσόνα διατηρεί ακόμη το καστανό μαλλί αλλά έκανε ένα κούρεμα το οποίο δε μας αρέσει καθόλου!

Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram είδαμε την Κιμ Καρντάσιαν να έχει ανοιχτές αφέλειες και μακριά μαλλιά! Και δε μας άρεσε καθόλου το νέο look το οποίο λανσαρει και ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα γιατί δεν έλαβε και πολύ καλά σχόλια.

Τσέκαρε και αυτά :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η Κιμ έχει αποφασίσει να φορά σε πολλές εμφανίσεις της περούκες, όπως και η αδερφή της Kylie διότι θέλει να συνδυάζει τα μαλλιά της με τα outfits της και εντυπωσιάζει πάντα! Μόνο που αυτή τη φορά δε μας άρεσαν αυτά τα δυο τουφάκια που στάθηκαν στο κούτελο της! Κρίμα Kιμ αν μας ακούς και δε θα θέλαμε να ξαναδούμε το συγκεκριμένο μαλλί πάνω σου αν μπορείς!

Τσέκαρε και αυτά: