Kιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν είναι από τις celebrities που έχει καταφέρει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες που ασχολούνται με το μακιγιάζ και μαζί με τον αγαπημένο της Mario, έχουν δημιουργήσει iconic looks τα οποία είναι άξια αντιγραφής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τηλεπερσόνα έχει αποφασίσει να “τσαλακωθεί” το τελευταίο διάστημα και σε πολλά βίντεο το οποία αναρτά στον κοινό λογαριασμό που έχει με την κόρη της, Νορθ,  τη βλέπουμε να κάνει πράγματα τα οποία τη βγάζουν από το comfort zone της.

Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε, η Κιμ Καρντάσιαν επιλέγει να κάνει ένα από τα χειρότερα make up looks που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα και μας θυμίζει κάτι τηλεπερσόνες που πρωταγωνιστούν σε ριάλιτι όπως είναι το Jordie Shore.

Η Κιμ επιλέγει να βαφτεί με καλλυντικά από το brand της αδερφή της Kylie Jenner και ίσως την ρολάρει γιατί εκείνη επέλεξε να φορέσει ένα κορμάκι του brand της και δεν την είχε κάνει tag.

Τσέκαρε το βίντεο:

@kimandnorth♬ original sound – Lily

Είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την τηλεπερσόνα να τσαλακώνει την εικόνα της και ίσως προσπαθεί να δείξει στον κόσμο πως έχει χιούμορ και πως μπορεί να κάνει πράγματα τα οποία δεν αφορούν 100% το glam.

 

Τσέκαρε και αυτά: