Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι μια από τις mega influencers που καταφέρνουν να δημιουργούν πολλά trends και το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως θα φορέσουμε κάτι το οποίο επαναφέρει στη μόδα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το καλοκαίρι δεν είναι πολύ μακριά μας και όλες ονειρευόμαστε να ξεχυθούμε στις παραλίες και να μαυρίσουμε για να φορέσουμε τα crop top μας, τα φορέματα μας σε έντονα χρώματα και άλλα πολλά! Αλλά όλα αυτά θα μπορέσουμε να τα συνοδεύσουμε με ένα συγκεκριμένο κόσμημα το οποίο προτείνει η Κιμ.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε μια σειρά φωτογραφιών όπου ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μαγιό και στη μέση της εμφανίζεται μια λεπτή αλυσίδα! Και όπως καταλαβαίνεις είναι ήδη μεγάλη τάση και θα τη δούμε παντού το καλοκαίρι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η αλυσίδα στη μέση είναι ένα πολύ σέξι στοιχείο το οποίο μπορούμε να προσθέσουμε στο look μας και μπορεί να μας δώσει ένα πιο boho feeling στην εμφάνιση μας.

H Kim έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί τις αλυσίδες σαν “κολιέ για τη μέση” καθώς έχει χτίσει πολύ “σοβαρούς κοιλιακούς” και το σώμα της είναι στα καλύτερα της!

Μπορείς και εσύ να την προσθέσεις στην καθημερινότητα σου και το καλοκαίρι σίγουρα θα την ευχαριστηθείς!

Τσέκαρε και αυτά: