Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει μια μεγάλη αγάπη στις δημοπρασίες και κατά καιρούς έχει αγοράσει πράγματα τα οποία ανήκαν σε γνωστά πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz διότι πιστεύει πως κρύβουν μεγάλη ιστορία μέσα τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ είναι πλέον η κάτοχος ενός θρυλικού κοσμήματος που φόρεσε η πριγκίπισσα Νταϊάνας κατά καιρούς στο παρελθόν. Του γνωστού σταυρού από αμέθυστο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα,εκπρόσωπος της Κιμ Καρντάσιαν συμμετείχε στη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s και αγόρασε τον σταυρό για 163.800 λίρες.

 

Ο συγκεκριμένος σταυρός είχε δημιουργηθεί από τον σχεδιαστή Γκάραντ το 1920 και ήταν ένα κομμάτι το οποίο είχε πρώτος στην κατοχή του ο επιχειρηματίας Ναϊμ Αταλα ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο επιχειρηματίας δάνειζε πολύ συχνά το εντυπωσιακό κόσμημα στην πριγκίπισσα για τις εμφανίσεις της και εκείνη είχε κλέψει τις εντυπώσεις όταν τον πρωτοφόρεσε σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά το 1987 στο Λονδίνο. Το είχε συνδυάσει με ένα βελούδινο φόρεμα του Catherine Walker &Co. και οι εικόνες της έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Το κόσμημα φέρεται να είναι στην κατοχή της Κιμ πλέον!

 

Τσέκαρε και αυτά: