Ο κιμάς κοτόπουλο, ο χοιρινός και ο μοσχαρίσιος είναι από τις τροφές που επιλέγουμε να έχουμε στην καθημερινότητα μας γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά φαγητά τα οποία λατρεύουμε.
Υπάρχουν τρόποι για να ξεπαγώσεις τον κιμά και αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως δε χρειάζεται να είναι εντελώς νωπός για να μπορέσεις να τον μαγειρέψεις!
Οι δυο τρόποι που πρέπει να ξέρεις :
#1. Φούρνος μικροκυμάτων
Η σωτήρια συσκευή για εσένα που δεν προλαβαίνεις να κουνηθείς και που θέλεις να φας κάτι γρήγορα γιατί η επιστροφή από τη δουλειά ήταν μαρτύριο!
#2.Κρύο νερό
Παίρνεις τον κιμά και τον βάζει κάτω από κρύο νερό για 15 λεπτά! Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία αφήνεις τον κιμά μέσα σε ένα μπολ για άλλα 15 λεπτά με κρύο νερό! Θα αρχίσει να ξεπαγώνει και θα μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις για τις παρασκευές σου!
Τσέκαρε και αυτό : Ασημίνα Χατζηανδρέου : Με ποιο τρόπο θυμήθηκε το Survivor