Κίνα

Κίνα : O κόσμος αλλάζει! Γυναίκες και άνδρες επιλέγουν πιο συχνά να φορούν ρούχα τα οποία θεωρούνται unisex και υπάρχουν πολλά ζευγάρια τα οποία φορούν τα πουκάμισα του άλλου και τα T-shirts. Αλλά τα εσώρουχα είναι μια άλλη ιστορία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στη χώρα όπου γίνονται πολλά πράγματα, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται άνδρες στα social media oι οποίοι φορούν γυναικεία εσώρουχα και τα διαφημίζουν μέσω βίντεο και φωτογραφιών που αναρτώνται καθημερινά. Και ο λόγος είναι απίστευτος!

Στην Κίνα, η κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις διαφημίσεις εσωρούχων από γυναίκες οι οποίες εμφανίζονται σε live stream διότι θεωρούν πως προβάλλουν το “γυμνό” και πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το σώμα τους με τέτοιο τρόπο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να χάσουν χρήματα αλλά βρήκαν έναν τρόπο για να δείξουν στον κόσμο τα εσώρουχα που ήθελαν να πουλήσουν.

Επιστράτευσαν άνδρες μοντέλα οι οποίοι φορούν εσώρουχα και τα προωθούν σε live stream – είναι ένας από τοςυ πιο γνωστούς τρόπους πώλησης στο διαδίκτυο – και έτσ εμφανίζονται σχεδόν παντού αγόρια τα οποία φορούν ακόμη και πολύ προκλητικά εσώρυχα!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν αντιδράσει καθώς θεωρούν πως θα μπορούσαν οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν “μανεκέν” αλλά οι επιχειρηματίες θέλουν “ζωντανά” μοντέλα!

Tσέκαρε και αυτά: