Κίνα

Μια ακραία και βίαιη στιγμή απαθανατίστηκε στην Κίνα καθώς οι αρχές προσπάθησαν να σύρουν έναν άνδρα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έτσι ώστε να συμμορφωθεί και να μπει σε καραντίνα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail δείχνει δυο άνδρες να φορούν στολές προστασίας και να πιάνουν έναν άνδρα ο οποίος είναι σκεπασμένος με κουβέρτες, θέλοντας να τον μεταφέρουν παρά τη θέληση του σε μια δομή η οποία έχει οριστεί ως μέρος για να κάνουν καραντίνα οι πολίτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το περιστατικό σημειώθηκε την περιοχή Hangzhou στα ανατολικά της χώρας και οι άνδρες που μπήκαν στο σπίτι του, απαίτησαν να μεταφερθεί αμέσως στη δομή.

Παρά το γεγονός πως η Κίνα ανακοίνωσε ότι τα μέτρα κατά του κορονοϊού θα χαλαρώσουν, υπάρχουν ακόμη περιοχές στη χώρα όπου τα πράγματα είναι σκληρά.

“Μη με σπρώχνετε” φώναζε ο άνδρας που δέχτηκε τη βία συμπεριφορά των αρχών και εκείνοι τον σέρνουν με σκοπό να τον μεταφέρουν στο σημείο που έχει οριστεί.

Οι δυο άνδρες του φωνάζουν να φορέσει τη μάσκα του και τον σπρώχνουν παρά το γεγονός πως ήταν μόνος του στο σπίτι και δεν απειλούσε κανενός την υγεία.

Μάλιστα, του ζήτησαν να συνεργαστεί και να μην προβάλλει αντίσταση!

Τι άλλο θα ζήσουν!

Τσέκαρε και αυτά :

Κέιτ Μίντλετον : Η εντυπωσιακή πράσινη τουαλέτα

Ρούχα για το ρεβεγιόν : Οι “προτάσεις” της Ήβης Αδάμου