Κινητά τηλέφωνα

Πολλές είναι οι εταιρείες όπως η Lamborgini, που έχουν δημιουργήσει τα δικά τους κινητά τηλέφωνα και από ότι φαίνεται η Coca Cola φαίνεται πως είναι έτοιμη να μπει και αυτή στο παιχνίδι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα renders που δημοσίευσε ο γνωστός leaker @universeIce η γνωστή εταιρεία ετοιμάζει το δικό της κινητό τηλέφωνο και αναμένεται να κάνει χαμό στον κόσμο της τεχνολογίας.

Η εταιρεία θα συνεργαστεί με γνωστό κατασκευαστή στο χώρο της τεχνολογίας για να μπορέσει να φέρει στη “ζωή” το νέο κινητό που θέλει να παρουσιάσει και αναμένεται να έχει το κόκκινο χρώμα που φέρει το γνωστό αναψυκτικό.

Προς το παρών δεν έχει γίνει γνωστό ποια εταιρεία θα αναλάβει το task αλλά δεν αποκλεέιται να είναι η Xiaomi ή η Huawei. Bέβαια, υπήρξαν κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν πως η συσκευή αθ μοιάζει με μια ειδική έκδοση του Realme 10 Pro.

Aν η αποκάλυψη βγει αληθινή, σίγουρα θα ενθουσιαστούν όσοι είναι collectors κινητών συσκευών θα ενθουσιαστούν διότι πρόκειται για μια ακόμη ιστορική στιγμή.

Περιμένουμε να δούμε αν θα ανακοινώσει η εταιρεία κάτι επίσημο και ναι θα έχει σίγουρα δημιουργηθεί ένα από τα πιο epic κινητά τηλέφωνα!

Τσέκαρε και αυτά: