KISS

Οι KISS αναγκάστηκαν να ακυρώσουν συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας τους «End of the Road», η οποία συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από άνω του ενός έτους καθυστέρηση λόγω της πανδημίας της COVID-19.

ad

Στην πραγματικότητα, η COVID-19 επηρέασε για άλλη μια φορά την περιοδεία, αφού το συγκρότημα έδωσε μόλις πέντε συναυλίες. Χθες οι KISS ανακοίνωσαν ότι η εμφάνισή τους στο Μπέρτζετσταουν της Πενσυλβάνια ακυρώθηκε, επειδή ο τραγουδιστής Πολ Στάνλεϊ βρέθηκε θετικός στην COVID-19.

Πριν από την επίσημη ανακοίνωση, άρχισαν να διαδίδονται φήμες για την υγεία του Στάνλεϊ, με αβάσιμους ισχυρισμούς ότι νοσηλευόταν λόγω καρδιακής πάθησης.

Ο 69χρονος rocker, ωστόσο, με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε ότι είναι «καλά» και ότι «δεν είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!». «Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό, αλλά είναι απόλυτη ανοησία» πρόσθεσε.

Περίπου μία ώρα αργότερα, ο Στάνλεϊ επανήλθε στο Twitter για να επιβεβαιώσει ότι είναι “άρρωστος με συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη” και ότι τα τεστ που έκανε επανειλημμένα για την COVID-19 ήταν αρνητικά. “Αργά σήμερα το απόγευμα βρέθηκα θετικός” αποκάλυψε.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανάρτησε την επίσημη ανακοίνωση αναβολής της συναυλίας.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες των συναυλιών θα γνωστοποιηθούν το συντομότερο δυνατό» μαζί με λεπτομέρειες για τα αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας της COVID-19 που ακολουθούν οι πλήρως εμβολιασμένη μπάντα και το τεχνικό προσωπικό κατά της διάρκεια της περιοδείας.

Ad