Κιβωτός του Κόσμου

Η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος, από καμάρια των Ελλήνων έχουν μετατραπεί σε μία πληγή που έχει ήδη κακοφορμίσει και ουδείς δεν μπορεί να ξέρει τη συνέχεια.

Ο πατέρας Αντώνιος ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε αμφισβητηθεί από κανέναν, δεν είχε ακουστεί για εκείνον το παραμικρό και όλοι εξήραν τόσο το ήθος του όσο και την τεράστια συμβολή του στον αγώνα των παιδιών που δυστυχώς είναι ενός κατώτερου Θεού!

Και τώρα; Μία καταγγελία ήταν αρκετή για την απόλυτη αποκαθήλωση! Η Κιβωτός του Κόσμου έγινε μέσα σε λίγες ώρες από μία αγκαλιά για όλα τα παιδιά, ένας χώρος βασανιστηρίων και κακοποίησης, που σακατεύει ψυχές παιδιών αντί να επουλώνει τις πληγές τους.

Ο πατέρας Αντώνιος από “ήρωας” και “‘αγιος άνθρωπος”, όπως έλεγαν οι πολίτες όταν τον έβλεπαν στις τηλεοράσεις, μετατράπηκε σε “διάβολο”, σε έναν άνθρωπο που αντί να αγκαλιάζει τα παιδιά, “εκείνος τα έσφιγε στη μέγγενη”.

Και όλος ο κόσμος και εμείς φυσικά είμαστε μπερδεμένοι! Είναι δυνατόν επί 24 χρόνια αυτός ο άνθρωπος να είχε καταφέρει να μας κοροϊδέψει όλους; Είναι δυνατόν τόσα χρόνια να μην έχει δώσει ούτε μισό δικαιώμα; Είναι δυνατόν το “αγγελικό αυτό πρόσωπο” να μας είχε παραπλανήσει όλους; Και 24 χρόνια δεν υπήρξε ούτε μισή καταγγελία;

Από την άλλη όμως φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος! Μήπως κάποιοι ήθελαν να τον καταστρέψουν; Μήπως όλο αυτό είναι μία καλά στημένη σκευωρία;

Τον ίδιο σχεδόν διχασμό βιώνει κανείς και στο Twitter! H mini δημοσκόπηση του citynowgr στο Twitter έδειξε αυτό το μπέρδεμα στο μυαλό των πολιτών.

Τα ποσοστά σχεδόν μοιρασμένα! Το 57,4% των πολιτών θεωρούν πως όλες αυτές οι καταγγελίες είναι αληθινές, ενώ το 42,6% των πολιτών τα θεωρούν όλα σκευωρία! Και εμείς ακόμα μπερδεμένοι!

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε όλα είναι αλήθεια είτε όχι, η Δικαιοσύνη πρέπει με αστραπιαία ταχύτητα να δώσει την απάντηση για να ησυχάσουν οι ψυχές όλων! Να ξέρουμε όλοι μας γρήγορα πως είτε πέσαμε θύματα ενός “διαβόλου με αγγελικό πρόσωπο” ή πρέπει να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη σε αυτό τον πατέρα και να τον αφήσουμε ήσυχο πια να συνεχίζει το έργο του στη δομή “Κιβωτός του κόσμου”.

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: 

Πατέρας Αντώνιος : Όλα όσα πρέπει να μάθεις για αυτόν