Κλαούντια Πένκα

Η Κλαούντια Πένκα μας παίδεψε αλλά καταφέραμε να τη βρούμε στο Instagram και οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει είναι πιο hot από ποτέ!

 

Το κορίτσι με το πλούσιο μπούστο και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία, μπήκε στο Love Island με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τα αγόρια και να βρει τον έρωτα στα μάτια ενός άνδρα ο οποίος θα είναι στο πλευρό της και θα μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Η Κλαούντια είναι ένα από τα κορίτσια που κατάφερε να απασχολήσει τον κόσμο διότι κανείς δεν μπορούσε να τη βρει στο Instagram! Αλλά μετά από πολύ “κόπο και ιδιρώτα” τα καταφέραμε και στην “παραδίδουμε”!

Η Κλαούντια Πένκα διαθέτει έναν εξαιρετικά hot λογαριασμό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και είναι από τα κορίτσια που αναρτούν πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές τους όπου φορά μαγιό και κάνει τα μπανάκια της στην πισίνα.

Είναι μια γυναίκα που διαθέτει όλα τα καλά του κόσμου πάνω της και αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς είναι το πληθωρικό της μπούστο!

Παρά τη μεσογειακή της ομορφιά και τις εντυπωσιακές καμπύλες που διαθέτει, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν έχει πέραση στους Έλληνες άνδρες (που να σου λέμε τώρα τη δική μας ιστορία, βρε αγάπη, θα της απαντούσαμε εμείς).

Μεγαλωμένη στην Ελλάδα, με σπουδές στην Αμερική, η Κλαούντια αποφάσισε να μείνει στο Ντουμπάι με τον πατέρα της και να εργαστεί στον τομέα του real estate!

Βέβαια, τώρα βρίσκεται στην Τενερίφη όπου και αναζητά τον έρωτα στα μάτια κάποιου επίδοξου εραστή που βρίσκεται στη βίλα!

Η Κλαούντια, είναι το “βαρύ πυροβολικό” του Love Island καθώς δεν έχει κανένα celebrity crush και έχει δηλώσει πώς όποιον celebrity ήθελε, τον είχε.


Και περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αγόρι που θα της κλέψει την καρδιά ή αν τελικά θα φύγει single από το ριάλιτι έρωτα!

Τσέκαρε και αυτό : Σειρές Netflix :Πρέπει να δεις το “Χόλυγουντ”